August 30, 2016

Accesorii standard

Descopera puterea lui Rainbow de a curata fiecare centimetru din casa ta cu accesoriile special concepute.

Acestea vin in pachetul standard al fiecarui aparat Rainbow:

1

Perie de podele

Pentru a curata suprafetele dure cum ar fi podeaua, gresia, peria de podele face o treaba excelenta eliminand murdăria.

3

Perie tapiterie

Murdaria din profunzime poate reduce durata de viață și vitalitatea materialului. Peria de tapițerie Rainbow îndepărtează eficient murdărie de mobilierul tapitat.

5

Minicompresor

Pentru curățarea detaliată a zonelor suplimentare greu accesibile, cum ar fi calculatorul, laptopul si cartile. Este totodata si un instrumentul excelent de umflare rapidă saltelelor a altor jucării gonflabile.

7

Suport pentru accesorii

Ia cu tine cele mai utile accesorii in timp ce cureti din camera in camera, folosind suportul pentru accesorii.

rainbow-02_1

2

Perie de praf

Pentru a-ti pastra casa cu adevarat curata si in locurile in care praful se aseaza il trecem cu vederea, cum ar fi: pervazuri, jaluzele, corpuri de iluminat, plante de apartament, geamuri si perdele.

4

Accesoriu pentru colturi

Utilizați acest accesoriu pentru a curăța în spații înguste și strâmte, cum ar fi calorifere, sub mobila, de-a lungul marginilor podelei si plinte.

6

Accesoriu zone inguste

Raditorul frigiderului atrage praful si poate deveni mai puțin eficient crescand consumul de energie. Acest accesoriu pentru spatii inguste poate fi folosit pentru a aspira praful cu usurinta de pe radiatorul frigiderului , sub mobile, scaune si sub masina de spalat.

8

Sac pentru aerisire perne

Acest sac de plastic elimină aerul stătut din perne si pilote si este sufucient de mare pentru a se potrivi chiar cu cea mai mare perna a ta.