September 6, 2016

Cariera

CareersFullTime6-300x300

Full-Time

Oportunitatile full-time în afacerea Rainbow este o opțiune buna pentru persoanele fizice care doresc un program de lucru flexibil, dar doresc potențialul de câștig al unui loc de lucru Full-TimeO varietate de posturi sunt disponibile în domeniile de marketing, vânzări și management. Nici o experiență anterioară este necesară, distribuitorul tau local Rainbow oferă training gratuit.Distribuitorul tau local iti va oferi tot ce ai nevoie:

  • -Complex de instruire
  • -Un produs bun
  • -Mediu de lucru distractiv și interesant
  • -Oportunitate pentru avansare

CareersPartTime-300x300

Part-Time

Oportunitățile de part-time în afacerea Rainbow sunt un mod ideal de a câștiga bani cu un program flexibil, care se potriveste stilului tau de viata.Poate v-ati dori să faceti mai mulți bani pentru a ajuta la plata ipoteci, cumpăra o casă nouă sau o masina, scolarizarea la facultate, să ia o vacanta de vis sau pur și simplu sa acoperi cheltuielile traiului de zi cu ziÎn afacerea Rainbow, puteți avea o oportunitate de part-time de lucru de câteva ore pe săptămână. Care ar putea pune bani în plus în buzunar în fiecare lună și vă va ajuta să obțineți mai mult de la viata. Puteți determina chiar și orele lucrate.

CareersCollege_1_1-300x300

Studenti

Cei mai mulți studenți de colegiu au un buget foarte limitat. Vrei sa faci bani în plus pentru a ajuta cu costurile de școlarizare, chiria, cheltuielile de zi cu zi, sau chiar sa-ti achiziționezi o mașină mai bună?Poate v-ati dori să faceti mai mulți bani pentru a ajuta la plata ipoteci, cumpăra o casă nouă sau o masina, scolarizarea la facultate, să ia o vacanta de vis sau pur și simplu sa acoperi cheltuielile traiului de zi cu zi

În afacerea Rainbow, puteți avea o oportunitate de part-time de lucru de câteva ore pe săptămână. Care ar putea pune bani în plus în buzunar în fiecare lună și vă va ajuta să obțineți mai mult de la viata. Puteți determina chiar și orele lucrate.

Completeza formularul si Aplica pentru Job