August 30, 2016

Intrebari Frecvente

De unde pot cumpăra un sistem de curățare Rainbow?

Sistemul de curatenie Rainbow se vinde printr-o rețea independenta autorizata Rainbow. Dacă sunteți interesat în achiziționarea unui Rainbow, vă rugăm să completați un formular de demonstrație (Demonstratia este gratuita). Un Distribuitor Autorizat Rainbow din zona dumneavoastră vă va contacta cu mai multe informații.

Cât de mult costa Rainbow?

Prețul unui aparat Rainbow poate varia în funcție de configurația pachetului, condițiile pieței locale, impozite, și valoarea comerciala. Distribuitorul vă va furniza informații suplimentare. Pentru a programa o demonstratie gratuita la domiciliu, vă rugăm să completați un formular de cerere.

Distribuitorii autorizati Rainbow vand aparatul pe internet ?

Nu. Distribuitorii autorizati rainbow vand aparatul exclusiv prin demonstratii la domiciliu. Important, doar aparatele Rainbow achizitionate de la distribuitori autorizati rainbow in urma unei prezentari la domiciliu beneficiaza de garantie. Produsele Rainbow achizitionate din surse neautorizate inclusiv internet, nu sunt acoperite de garantie. In plus, nu exista nici o garantie ca produsele vandute pe internet sunt originale.

Pe cine pot contacta pentru service, piese de schimb sau solutii ?

Vă rugăm să contactați distribuitorul Rainbow de la care ați achiziționat aparatul dumneavoastră. Dacă nu puteti localiza acest distribuitor, vă rugăm sa completati o cerere de service.

Pot obține un manual de utilizare a lui?

Manualul de utilizare este disponibil pentru descarcare de pe acest site.

Ce este acoperit de garantia Rainbow ?

Distribuitorii Autorizati Rainbow ofera clientilor o garantie scrisa de 3 ani sistemului de curatenie Rainbow si accesoriilor si o garantie de 4 ani pentru componentele electronice. Aceste garantii nu acopera uzura normal datorata utilizarii produselor cat si curele, neutralizator HEPA, etc.

Cât de des trebuie sa schimb filtrul HEPA?

Se recomanda verificarea acestuia de catre un service autorizat Rainbow la fiecare 2 ani iar dupa 4 ani de utilizare neutralizatorul HEPA trebuie inlocuit (de catre un service autorizat Rainbow) pentru a asigura o performanta ridicata a aparatului.

Poate Rainbow sa aspire lichide?

Rainbow este capabil de a aspira în siguranță lichide. Vă rugăm să urmați instrucțiunile din manualul de utilizare. Electrobatatorul Rainbow nu poate fi folosit pe suprafete umede.

Cata apa trebuie pusa în bazinul de apă?

Se umple bazinul cu apă rece până la nivelul superior al proeminentei din centrul bazinului. Performanta aparatului este scazuta daca puneti apa peste sau sub nivel.

Pot folosi solutii de curatare care nu sunt de la Rainbow, AquaMate și RainJet?

Rexair a testat doar solutiile facute de catre Rainbow.

RainJet poate fi folosit pe pardoseala mea?

RainJet curăță următoarele tipuri de pardoseli: marmura, piatra, gresie, faianta, vinil și linoleum. A nu se folosi pe panouri neterminate, uleioase sau cerate din lemn, gresie, nesigilate sau mochete, deoarece acestea pot fi sensibile la apă.